Kitchie Kitchie Ki Me O (CD)

Kitchie Kitchie Ki Me O

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Med medlemmer fra band som Madrugada, Ricochets og My Midnight Creeps, har den norske supergruppa Kitchie Kitchie Ki Me O stamtavlen i orden. Musikken er definitivt også på stell - stikkordene er svett, groovy og eksotisk. I forkant av debuten gikk det gjetord om bandets magiske konserter, og på sitt selvtitulerte førstealbum lever gutta opp til ryktet. Kritikerroste Kitchie Kitchie Ki Me O er en hypnotisk miks av rå rock, afrikansk ørkenblues, gospel, psykedelia og suggererende rytmer som har høstet femmere i både VG og Aftenposten. Førstesingle "Next" er en uhemmet muskelbunt av en låt, mens låter som "Afterparty Killer" (sjekk Springsteen-saksofonen!) og avsluttende "One Day" tilbyr lyse pustehull i et lydbilde som ellers er mørkt og klaustrofobisk. Dette er en norsk debut utenom det vanlige - både umiddelbart fengende og fascinerende skummel, levert av et skikkelig stjernelag.

Kitchie Kitchie Ki Me O består av Alex Kloster-Jensen (vokal, gitar), Frode Jacobsen (bass), Behzad Farazollahi (trommer), Dag Stiberg (saksofon) og Anders Møller (perkusjon).

Sporliste

  1. Next
  2. Forgotten
  3. Hey Honey
  4. Everything Burns
  5. It Must Be Real
  6. I´ve Been Watching You (Night And Day)
  7. After Party Killer
  8. Let It Slide
  9. Five Seconds From Midnight
  10. One Day

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Kitchie Kitchie Ki Me O
Label EMI Music Norway Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 509990839712

Anmeldelser