Kjærlighet På Tunga (CD)

Tre Små Kinesere

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Det har gått tjue år siden debuten, sju siden Gammel Sykkel (2003) og fem siden bandet ble lagt på is etter at at bassist Baard Slagsvold takket for seg - det er ingen overdrivelse å kalle tre Små Kinesere veteraner innen norsk pop, ei heller å si at comebackalbumet har vært etterlengtet. Og Kjærlighet På Tunga er virkelig et comeback i beste forstand, spekket som det er med klassisk "kineserpop".

Det ble etter hvert tydelig at albumet, som egentlig skulle ha vært en soloutgivelse av vokalist Ulf Risnes, lød for mye som Tre Små Kinesere til at han kunne holde låtene for seg selv. Risnes og makker Øystein Hegge fikk med seg den tidligere bass-vikaristen Truls Waagø som fast medlem, og resultatet av samarbeidet er de 12 norskspråklige sommerperlene på Kjærlighet På Tunga. Som førstesinglen "Gode daga" antydet er trøndertrioen tilbake i god, gammel storform.

Sporliste

 1. Ankerfeste
 2. Lykketrikken
 3. Gode daga
 4. Singelmann og hjertevenn
 5. Sommerglo
 6. Venus
 7. Zeppelin og Amazon
 8. En liten gutt
 9. En sunken skatt
 10. Ble med mæ tebake
 11. Vinterbarn
 12. Frier

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Tre Små Kinesere
Label MBN Bestillingsnummer N501102

Anmeldelser