Kojak Variety - Deluxe Edition (2CD)

Elvis Costello

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Strange
  2. Hidden Charms
  3. Remove This Doubt
  4. I Threw It All Away
  5. Leave My Kitten Alone
  6. Everybody´s Crying Mercy
  7. I´ve Been Wrong Before
  8. Bama Lama Bama Loo
  9. Must You Throw Dirt In My Face
  10. Pouring Water On A Drowning Man
  11. Very Thought Of You, The
  12. Payday
  13. Please Stay
  14. Running Out Of Fools
  15. Days
Disk 2
  1. Ship Of Fools
  2. My Resistance Is Low
  3. Innocent When You Dream
  4. I´m Coming Home
  5. Dark End Of The Street, The
  6. Congratulations
  7. You´re Gonna Make Me Lonesome When You Go
  8. Pouring Water On A Dying Man - (alternate take)
  9. Still Feeling Blue
  10. Brilliant Disguise
  11. How Long Has This Been Going On
  12. Sleepless Nights
  13. Step Inside Love
  14. You´ve Got To Hide Your Love Away
  15. Sally Sue Brown
  16. Sticks And Stones
  17. That´s How You Got Killed Before - (with Dirty Dozen Brass Band)
  18. Night Before Larry Was Stretched, The
  19. But Not For Me - (with Larry Adler)
  20. Full Gale Force


Utgitt 1995 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 35 Artist Elvis Costello
Label Rhino Leverandør Import
Bestillingsnummer 8122764872