Korngold: Piano Works (CD)

Korngold: Piano Works (CD)

Ibolya Tóth

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Sonata for Piano No. 1 in D minor
  2. Sonata for Piano No. 2 in E, Op. 2
  3. The enchanted princess
  4. The princess and the pea
  5. The ruler of the spirits
  6. The gnomes
  7. The fairy king's ball
  8. The brave little tailor
  9. The fairy tale's epilogue
  10. Girl in the Bridal Chamber
  11. Dogberry and Verges: March of the Watch
  12. Masquerade



Utgitt 1993 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Erich Wolfgang Korngold, Ibolya Tóth, Ilona Prunyi, István Beréyi
Label Naxos Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer 8223384