Kors På Halsen, Ti Kniver I Hjertet, Mor Og Far I Døden (CD)

Karpe Diem

143,20 14320 Veil. pris 179,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Chirag og Magdi har gang på gang bevist sin styrke som liveband, hatt utallige hits og markert seg som sterke stemmer i offentligheten. I 2010 slapp de Aldri Solgt En Løgn, en utgivelse som førte til at de ble kåret til Årets Spellemenn. To år etter forgjengeren fortsetter Karpe suksessen - og utviklingen - med etterlengtede Kors På Halsen, Ti Kniver I Hjertet, Mor Og Far I Døden.

De to første singlene fra guttas fjerde studioalbum var skitne, basstunge "Toyota'n til Magdi" og den nydelige, mer pop-orienterte låta "Her". Sjangerkombinasjonen gjør seg gjeldende også på albumet for øvrig: Her er pop og hip hop i skjønn forening, enten det dreier seg om hardere spor som "Jens" og "Nyrestein" eller nydelige melodier på "Spis din syvende sans", "Påfugl" og "Skåler med blod". Aller mest imponerende er likevel duoens fantastiske evner som historiefortellere, noe som setter sitt vittige, følsomme, elegante preg på Kors På Halsen … fra start til slutt.

Kors På Halsen, Ti Kniver I Hjertet, Mor Og Far I Døden inneholder gjesteopptredener av Maria Mena, Kråkesølv, Yosef, Truls Heggero og Fadlabi. De 13 låtene er alle produsert av Astma & Rocwell i Basecamp Studios i Stockholm.

Sporliste

 1. Sakte film
 2. Jens
 3. Spis din syvende sans
 4. Helseguru - med Truls Heggero
 5. Porselen
 6. Her
 7. Naomi - med Fadlabi
 8. Påfugl - med Yosef
 9. Toyota'n til Magdi
 10. Støv - med Kråkesølv
 11. Nyrestein
 12. Skåler med blod
 13. Påfugl - med Maria Mena (Bonuslåt)

Lyttespor

Video

Produktfakta

Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Karpe Diem
Label Petroleum Records Leverandør Sony
Bestillingsnummer 88725471672

Anmeldelser