L-O-V-E: The Essential (2CD)

Al Green

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. I Can´t Get Next To You
  2. Tired of Being Alone
  3. Look What You Done For Me
  4. Let´s Stay Together
  5. What Am I Gonna Do With Myself
  6. Light My Fire
  7. I´ve Never Found A Girl
  8. I´m Still In Love With You
  9. How Can You Mend A Broken Heart?
  10. What A Wonderful Thing Love Is
  11. You Ought To Be With Me
  12. Call Me (Come Back Home)
  13. Judy
  14. Here I Am (Come and Take Me)
  15. I Wish You Were Here
  16. Lean On Me
  17. I´m Hooked On You
  18. Simply Beautiful
Disk 2
  1. L-O-V-E (Love)
  2. Livin´ For You
  3. Love and Happiness
  4. My Girl
  5. Take Me To The River
  6. Sha-la-la (Make Me Happy)
  7. Let´s Get Married
  8. Oh Me, Oh My (Dreams In My Arms)
  9. Full of Fire
  10. Have A Good Time
  11. Let It Shine
  12. Could I Be The One
  13. Keep Me Cryin´
  14. I Tried To Tell Myself
  15. Belle
  16. Put A Little Love In Your Heart feat. Annie Lennox
  17. Love Is A Beautiful Thing
  18. The Message Is Love feat. Arthur Baker


Utgitt 2003 Format 2CD
Sjanger Soul Antall spor 36
Artist Al Green Label Demon
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer ALTV2002CD


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende