La La Means I Love You/Sound Of Sexy Soul (CD)

The Delfonics

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I'm Sorry
  2. Break Your Promise
  3. Shadow Of Your Smile
  4. Hurt So Bad
  5. Losing You
  6. Alfie
  7. La La Means I Love You
  8. You're Gone
  9. Look Of Love
  10. Can You Remember
  11. Lover's Concerto
  12. Hot Dog
  13. Loving Him
  14. Ain't That Peculiar
  15. With These Hands
  16. Face It Girl It's Over
  17. Goin' Out Of My Head
  18. My New Love
  19. Somebody Loves You
  20. Scarborough Fair
  21. Every Time I See My Baby
  22. You Got Yours And I'll Get Mine (bonus track)



Utgitt 1968 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 22 Artist The Delfonics
Label Kent/Ace Leverandør Import
Bestillingsnummer KNU287.2