La-La Means I Love You - The Definitive Collection (CD)

The Delfonics

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. La La Means I Love You
  2. I'm Sorry
  3. Break Your Promise
  4. Ready Or Not Here I Come (Can't Hide From Love)
  5. Somebody Loves You
  6. Funny Feeling
  7. Loving Him
  8. You Got Yours And I'll Get Mine
  9. Didn't I Blow Your Mind This Time
  10. Trying To Make A Fool Of Me
  11. When You Get Right Down To It
  12. Over And Over
  13. Delfonics Theme
  14. Hey Love
  15. Walk Right Up To The Sun
  16. Tell Me This Is A Dream
  17. Think It Over
  18. I Don't Want To Make You Wait
  19. I Told You So
  20. Lying To Myself



Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 20
Artist The Delfonics Label Arista US
Bestillingsnummer ARI18979.2