Ladies Invited (CD)

Ladies Invited (CD)

The J. Geils Band

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Did You No Wrong
  2. I Can't Go On
  3. Lay Your Good Thing Down
  4. That's Why I'm Thinking Of You
  5. No Doubt About It
  6. Lady Makes Demands
  7. My Baby Don't Love Me
  8. Diddyboppin'
  9. Take A Chance (On Romance)
  10. Chimes



Utgitt 1973 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist The J. Geils Band
Label Import Bestillingsnummer WUND7286.2