Lady Day: The Master Takes And Singles (4CD)

Billie Holiday

649,00 64900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Sony har behandlet Billie Holiday - den fremste sangerinnen i førkrigsjazz, eller egentlig, sorry Ella: den fremste sangerinnen i jazz - på en utmerket måte i CD-alderen. Stor fan/middles fan/nysgjerrigper; du har alltid hatt mange valgmuligheter. Derfor er det ekstra rart at denne ikke har kommet før: fire CD-er med 80 sanger fra Lady Days gullperiode 1935 til 1942. Utvalget er kanonisk, ufeilbarlig. Musikerne er mesterlige, magikere. Og Billie selv? Stemmen hennes har begrenset rekkevidde, teknikken er direkte og ukomplisert, fraseringen definitiv og revolusjonerende.


Disk 1
  1. I Wished On The Moon
  2. What A Little Moonlight Can Do
  3. Miss Brown To You
  4. If You Were Mine
  5. You Let Me Down
  6. Spreadin´ Rhythm Around
  7. Life Begins When You´re In Love
  8. It´s Like Reaching For The Moon
  9. These Foolish Things
  10. I Cried For You
  11. Did I Remember
  12. No Regrets
  13. Summertime
  14. Billie´s Blues
  15. Fine Romance, A
  16. One, Two, Button Your Shoe
  17. Easy To Love
  18. Way You Look Tonight, The
  19. Pennies From Heaven
Disk 2
  1. That´s Life I Guess
  2. I Can´t Give You Anything But Love
  3. I´ve Got My Love To Keep Me Warm
  4. He Ain´t Got Rhythm
  5. This Year´s Kisses
  6. Why Was I Born?
  7. I Must Have That Man
  8. Mood That I´m In, The
  9. You Showed Me The Way
  10. My Last Affair
  11. Moanin´ Low
  12. Where Is The Sun?
  13. Let´s Call The Whole Thing Off
  14. They Can´t Take That Away From Me
  15. I Don´t Know If I´m Comin´ Or Goin´
  16. I´ll Get By
  17. Mean To Me
  18. Foolin´ Myself
  19. Easy Livin´
  20. I´ll Never Be The Same
Disk 3
  1. My, Myself And I
  2. Sailboat In The Moonlight, A
  3. Without Your Love
  4. Travlin´ All Alone
  5. He´s Funny That Way
  6. Nice Work If You Can Get It
  7. Things Are Looking Up
  8. My Man
  9. Can´t Help Lovin´ That Man
  10. When You´re Smiling
  11. On The Sentimental Side
  12. When A Woman Loves A Man
  13. You Got To My Head
  14. I´m Gonna Lock My Heart
  15. Very Thought Of You, The
  16. I Can´t Get Started
  17. More Than You Know
  18. Sugar
  19. Long Gone Blues
  20. Some Other Spring
Disk 4
  1. Them There Eyes
  2. Swing, Brother, Swing
  3. Night And Day
  4. Man I Love, The
  5. Body And Soul
  6. Falling In Love Again
  7. Laughing At Life
  8. Time On My Hands
  9. St. Louis Blues
  10. Loveless Love
  11. Let´s Do It
  12. Georgia On My Mind
  13. All Of Me
  14. God Bless The Child
  15. Am I Blue
  16. I Cover The Waterfront
  17. Love Me Or Leave Me
  18. Gloomy Sunday
  19. It´s A Sin To Tell A Lie
  20. Until The Real Thing Comes Along


Utgitt 2007 Format 4CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 79 Artist Billie Holiday
Label Columbia/Legacy Leverandør Import
Bestillingsnummer SNY710955.2