Lampe: Pyramus and Thisbe (CD)

John Frederick Lampe

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Concerto for Flute and Orchestra in G, 'The Cuckoo'
  2. Overture
  3. The wretched sighs and groans (Wall air)
  4. And thou, O wall
  5. O wicked wall
  6. Fly, swift good Time
  7. Not Shafulus (Whispering duetto)
  8. I go without delay
  9. Ladies don't fright you
  10. The man in the moon I am, sir
  11. Where is my love, my Pyre dear
  12. Sweet moon, I thank thee
  13. Approach, ye furies fell
  14. Now I am dead
  15. These lily lips
  16. Dance
  17. Thus folding, beholding
  18. Now e'er you remove


Utgitt 1995 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Alan McMahon, Andrew Knight, Antony Howell, Arwel Treharne, Colin Baldy, Jack Edwards, John Frederick Lampe, Mark Padmore, Martin Compton, Michael Sanderson, Opera Restor'D Orchestra, Peter Holman, Peter Milne, Philippa Hyde, Rachel Brown, Susan Bisatt
Label Hyperion Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer CDA66759


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende