Land Of The Damned (CD)

Diamond Rexx

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Land of the Damned
  2. All I Need
  3. Cuz I Wancha
  4. Wish I Was Rich
  5. Don't Start Without Me
  6. Up and Down
  7. Rock Gun
  8. B.A.T.S.
  9. Kick in Your Face
  10. Life and Death
  11. Untitled Hidden Track
  12. Untitled Hidden Track


Utgitt 1986 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Diamond Rexx
Label Metal Mind Productions Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer MASSCD1157DG