Language Of Love - Deluxe Edition (2CD Remastered)

Everything But The Girl

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Driving
  2. Get Back Together
  3. Meet Me In The Morning
  4. Me And Bobby D
  5. The Language Of Life
  6. Take Me
  7. Imagining America
  8. Letting Love Go
  9. My Baby Don´t Love Me
  10. The Road
  11. Driving (Masters At Work Racing Mix)
  12. Driving (Underdog Vocal Remix)
  13. Take Me (Clifton Mix)
  14. Take Me (Clifton Mix Instrumental)
  15. Take Me (Lee Hamblin Remix)
  16. Take Me (Lee Hamblin Love Mix)
Disk 2
  1. Downtown Train
  2. Driving (acoustic)
  3. Imagining America (home demo)
  4. Driving (home demo)
  5. The Road (New York live demo)
  6. Meet Me In The Morning (New York live demo)
  7. Will The Roof Fall In? (home demo)
  8. Meet Me In The Morning (live)
  9. The Road (live)
  10. Driving (live)
  11. Me And Bobby D (live)
  12. Imagining America (live)
  13. The Language Of Life (live)
  14. Letting Love Go (Michael Brecker final solo and alternatives)
  15. Driving (Michael Brecker final Main solo and alternatives, rough mixes)
  16. Driving (Michael Brecker final Outro solo and alternative, rough mixes)
  17. The Road (Stan Getz alternate whole take, rough mixes)


Utgitt 1990 Format 2CD Remastered
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 33 Artist Everything But The Girl
Label Edsel Bestillingsnummer EDSK7048