Lark Rise To Candleford (CD)

Lark Rise To Candleford (CD)

The Albion Band

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Girl I Left Behind Me
  2. Lemady/Arise And Pick A Posy
  3. All Of A Row
  4. Tommy Toes
  5. John Dory
  6. Witch Elder
  7. All Of A Row (Reprise)
  8. Abroad For Pleasure
  9. Day Thou Gavest
  10. Battle Of The Somme
  11. Grand Circle Dance
  12. Speed The Plough
  13. Snow Falls
  14. Cart Music
  15. Holly And The Ivy
  16. Postman's Knock
  17. Hunt Music
  18. Scarlet And The Blue
  19. Dare To Be A Daniel
  20. Jacob's Well
  21. Jacob's Well (Reprise)



Utgitt 1980 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 21 Artist The Albion Band
Label Talking Elephant Leverandør Import
Bestillingsnummer TLKE97.2