Lasse (CD)

Jaa9 & Onkl P

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Etter å ha varmet opp markedet med den legendariske mixtapen Bondegramatikk fra 2003, nådde Jaa9 & Onkl P året etter tredjeplass på VG-lista med debuten Sjåre Brymæ (den med hitsinglene "Kjendisparty" og "Stank Ass Ho"). Deretter fulgte gjesteopptredener på en rekke utgivelser og Det kunne vært deg, Onkl Ps soloalbum fra 2005. I 2009 var duoen tilbake med Sellout og de hyppig radiospilte singlene "Glir Forbi" og "Blogg".

Gutta veit å smi mens jernet er varmt, og drøye året etter Sellout! fikk duoen igjen mye oppmerksomhet - denne gang for den herlige harseleringen med broderfolket i "Partysvenske". Den frekke disselåta var også første single fra minialbumet Lasse - som i beste Wam og Wennerød-ånd følges opp av Geir senere i 2011 - og Johnny Engdal Silseth og Pål Tøien utfyller hverandre her perfekt. Igjen. Der OnklP er gatesmart er Jaa9 filosofisk, mens førstnevntes overlegne flyt og giftige punchlines spiseliggjøres av sistnevntes artikulerte folkelighet og ordspill. Og i et friskmeldt hip hop-Norge er det få, kanskje ingen, som i samme grad er i besittelse av sjangerens klassiske egenskaper.

Sporliste

  1. To elefanter
  2. Ut av byen
  3. Partysvenske
  4. Cap og hoodie
  5. High Five
  6. Du eller jeg

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 6 Artist Jaa9 & Onkl P
Label Columbia
Bestillingsnummer 0886978397720

Anmeldelser