Last Chance For A Thousand Years: Greatest Hits From The 90's (CD)

Dwight Yoakam

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Turn It On, Turn It Up, Turn Me Loose
  2. You're The One
  3. It Only Hurts When I Cry
  4. Heart That You Own
  5. Suspicious Minds
  6. Thinking About Leaving
  7. Thousand Miles From Nowhere
  8. Ain't That Lonely Yet
  9. Fast As You
  10. Pocket Of A Clown
  11. Sorry You Asked?
  12. Nothing
  13. I'll Go Back To Her
  14. Crazy Little Thing Called Love


Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Dwight Yoakam
Label Rhino Leverandør Import
Bestillingsnummer RHFL47389.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende