Last Time Around: Live At Legends (CD)

Buddy Guy & Junior Wells

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Seeds Of Reed: Big Boss Man / Ain´t That Lovin´ You Baby / I´m The Man Down There
  2. That´s All Right
  3. She´s All Right / Still A Fool
  4. Hoochie Coochie Man
  5. What I´d Say (It´s All Right)
  6. Key To The Highway
  7. I´ve Been There
  8. Feelin´ Good / What I´d Say
  9. Oh Baby / You Better Watch Yourself
  10. Hoodoo Man Blues



Utgitt 1998 Format CD
Sjanger Blues Antall spor 10
Artist Buddy Guy, Buddy Guy & Junior Wells Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer SNYB653589.2