Laugh It Up (CD)

Holly Golightly

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Sally Go Round The Roses
  2. If I Could Just Be Loved By You
  3. Mellow Down Easy
  4. I Can't Stand It
  5. Candy Man
  6. Look For Me Baby
  7. Don't Lie To Me
  8. Too Much Going For You
  9. It's All Over Now
  10. Troubles On My Mind
  11. Getting Mighty Crowded
  12. You Ain't No Big Thing
  13. Sand
  14. Hold Me Baby



Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Holly Golightly
Label Damaged Goods Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer DAMGOOD260CD