Laughin' To Keep From Cryin' (CD)

Lester Young

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Salute To Benny
  2. They Can't Take That Away From Me
  3. Romping
  4. Gypsy In My Soul
  5. Please Don't Talk About Me When I'm Gone
  6. Ballad MEDLEY: Very Thought Of You, The/I Want A Little Girl/Blue And sentimental
  7. Mean To Me


Utgitt 1958 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 7
Artist Lester Young Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer 5433012