Lauritz Melchior - American Recordings (1946-47) (CD)

Giacomo Puccini

79,50 7950 Veil. pris 109,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Der Lenz, Op. 19, No. 5
  2. Great Day: Without A Song
  3. For You Alone
  4. Das Land des Lachelns (The Land of Smiles), Act II: Dein ist mein ganzes Herz
  5. I det frie
  6. Agnus Dei
  7. Born To Dance: Easy To Love
  8. Silent Night (Stille Nacht)
  9. O Holy Night (Cantique de Noel)
  10. The Rosary
  11. Ave Maria
  12. Der Opernball, Op. 40, Act III: The Kiss in Your Eyes (Im chambre separee)
  13. Luxury Liner: Spring Came Back to Vienna
  14. Kaiser Walzer (Emperor Waltz), Op. 437
  15. Torna a Surriento (Come Back to Sorrento)
  16. Music In The Air: The Song Is You
  17. Summer Moon (arr. L. Singer from The Firebird)
  18. Mattinata
  19. Gesang, Op. 106, No. 4, D. 891, "An Sylvia", "Who is Sylvia"
  20. Robin Hood: Oh, Promise Me
  21. I Love You Truly
  22. All mein Gedanken (Minnelied)
  23. Act I: Recondita armonia
  24. Act III: E lucevan le stelle
  25. Vesti la giubba
  26. No, Pagliaccio non son!
  27. Helan gar (Swedish Drinking Song)


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Klassisk, Jazz Antall disker 1
Antall spor 27 Artist Cole Porter, Franz Lehár, Georges Bizet, Giacomo Puccini, Igor Stravinsky, Jerome Kern, Lauritz Melchior, MGM Studio Orchestra, Ruggiero Leoncavallo
Label Naxos Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer 8111239