Lay It Down (CD)

Cowboy Junkies

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Something More Besides You
  2. Common Disaster, A
  3. Lay It Down
  4. Hold On To Me
  5. Come Calling (His Song)
  6. Just Want To See
  7. Lonely Sinking Feeling
  8. Angel Mine
  9. Bea's Song (River Song Trilogy: Part II)
  10. Musical Key
  11. Speaking Confidentially
  12. Come Calling (Her Song)
  13. Now I Know



Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 13
Artist Cowboy Junkies Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer FNGF24952.2