Lay This Burden Down - The Very Best Of Mary Love (Remastered) (CD)

Mary Love

159,20 15920 Veil. pris 199,00
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Baby, I'll Come
  2. Born To Live With Heartache
  3. Come Out Of The Sandbox Mary Love Comer
  4. Dance, Children, Dance
  5. Hey, Stoney Face
  6. The Hurt Is Just Beginning
  7. If You Change Your Mind
  8. I'm In Your Hands
  9. I've Gotta Get You Back
  10. Lay This Burden Down
  11. Let Me Know
  12. Move A Little Closer
  13. Satisfied Feeling
  14. Talkin' About My Man
  15. There's Someone For Me
  16. Think It Over Baby
  17. You Turned My Bitter Into Sweet
  18. The Price
  19. Let's Get Together Arthur & Mary
  20. Is That You Arthur & Mary
  21. Caught Up
  22. I Can't Wait
  23. When We Start Making Love
  24. Power Of Your Love


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Mary Love
Label Kent/Ace Bestillingsnummer CDKEND414