LCD Soundsystem (2CD)

LCD Soundsystem

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
James Murphy ser ikke så hipp ut - han slår en mer som en musikk-geek, men musikken hans har vært det hippeste på markedet allerede i et par år. Som den ene halvdelen av produksjonsduoen DFA har han skapt et sound for fabelaktige artister som The Rapture, Automato og !!!. Nå er endelig LCD Soundsystem, bandet han lenge har holdt aktuelt ved å gi ut killer single på killer single, klare med sin albumdebut. Om det er electronica som krysser over mot rock eller rock som krysser over mot electronica skal forbli usagt i det LCD i ekstrem grad beveger seg i brytningpunktet mellom sjangrene. En punka attityde og røskende gitarer spilt opp mot heidundrandes beats som tar pusten fra en setter standarden, samtidig som det gis rom til rolige låter som både kan minne om Beatles ("Never As Tired As When I'm Waking Up") og Brian Eno ("Great Release"). Første single er "Daft Punk Is Playing At My House". Beste låt er Suicide-aktige "Movement".

Disk 2 inneholder alle LCD-klubb-hitene fra de siste årene; her er moderne undergrunnsklassikere som "Losing My Edge" og "Yeah".

Sporliste

Disk 1
 1. Daft Punk Is Playing At My House
 2. Too Much Love
 3. Tribulations
 4. Movement
 5. Never As Tired As When I´m Waking Up
 6. On Repeat
 7. Thrills
 8. Disco Infiltrator
 9. Great Release
Disk 2
 1. Losing My Edge
 2. Beat Connection
 3. Give It Up
 4. Tired
 5. Yeah (Crass Version)
 6. Yeah (Pretentious Version)
 7. Yr City´s A Sucker (Full Version)

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2005 Format 2CD
Sjanger Electronica Antall disker 1
Antall spor 16 Artist LCD Soundsystem
Label DFA/Cooperative
Bestillingsnummer CAP32307B.2

Anmeldelser