Le Voyage Dans La Lune (CD)

Air

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Den 16 minutter lange stumfilmen Le Voyage Dans La Lune (A Trip To The Moon) fra 1902, regissert av Georges Méliès, regnes som en av filmhistoriens aller viktigste og mest banebrytende produksjoner. I 1993 ble originalmasteren gjenfunnet i Spania, men i en elendig forfatning. Seks år senere startet det nitide arbeidet med å restaurere og digitalisere filmen. For å gjøre filmen "relevant" for nåtiden, og ikke minst tilgjengelig for et nytt publikum, ble Nicolas Godin og Jean-Benoit Dunckel fra electronicaduoen Air engasjert for å lage et moderne soundtrack.

Arbeidet med filmmusikken har her blitt utvidet til et helt album - basert på filmens instrumentaltema, men også med tekst og vokal. Franskmennenes leverer elleve retrofuturistiske, vakre og smått psykedeliske spor (inkludert singlene "Parade" og "Seven Stars") som alle er innspilt live og organisk. Le Voyage Dans La Lune er et album som er typisk Air, samtidig som det også passer sømløst inn i Méliès' filmatiske visjon.

Sporliste

 1. Astronomic Club
 2. Seven Stars
 3. Retour sur terre
 4. Parade
 5. Moon Fever
 6. Sonic Armada
 7. Who Am I Know?
 8. Décollage
 9. Cosmic Trip
 10. Homme lune
 11. Lava

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Electronica Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Air
Label Parlophone Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 5099995563329

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende