Lean On Me - The Best Of Bill Withers (CD)

Bill Withers

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Ain't No Sunshine
  2. Grandma's Hands
  3. Lean On Me
  4. Use Me
  5. Kissing My Love
  6. Who Is He? (And What Is He To You?)
  7. I Don't Want You On My Mind
  8. Same Love That Made Me Laugh, The
  9. Hello Like Before
  10. Lovely Day
  11. Let Me Be The One You Need
  12. I Want To Spend The Night
  13. Steppin' Right Along
  14. Whatever Happens
  15. Watching You Watching Me
  16. Heart In Your Life
  17. You Try To Find A Love
  18. Just The Two Of Us



Utgitt 1994 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 18
Artist Bill Withers Label Sony Music
Leverandør Sony Bestillingsnummer 4981702