Learn To Love It / Let The Rough Side Drag (CD)

Learn To Love It / Let The Rough Side Drag (CD)

Jesse Winchester

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Wake Me
  2. Every Word You Say
  3. How Far to the Horizon?
  4. L'Air De La Louisiane
  5. Mississippi, You're On My Mind
  6. Third Rate Romance
  7. Defying Gravity
  8. Tell Me Why You Like Roosevelt
  9. Pharaoh's Army
  10. Laisse Les Bons Temps Rouler
  11. The End is Not in Sight
  12. You Can't Stand Up Alone
  13. Let the Rough Side Drag
  14. Damned if You Do
  15. Step by Step
  16. Lay Down Your Burden
  17. Everybody Knows But Me
  18. Blow On, Chilly Wind
  19. Working in the Vineyard
  20. How About You
  21. It Takes More Than a Hammer and Nails to Make a House a Home
  22. As Soon as I Get On My Feet
  23. The Only Show in Town
  24. The Brand New Tennessee Waltz (Reprise)


Utgitt 1974 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Jesse Winchester
Label Edsel Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer EDSS1074