Legacy: Volume One (2CD)

The Jeff Healey Band

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


Disk 1
  1. See The Light
  2. Confidence Man
  3. Angel Eyes
  4. While My Guitar Gently Weeps
  5. I Think I Love You Too Much
  6. Full Circle
  7. Cruel Little Number
  8. Heart Of An Angel
  9. Lost In Your Eyes
  10. It Could All Get Blown Away
  11. Leave The Light On
  12. You're Coming Home
  13. I Got A Line On You
  14. Angel
  15. Stuck In The Middle With You
  16. I Tried
Disk 2
  1. I Think I Love You Too Much (live)
  2. Confidence Man (live)
  3. Full Circle (live)
  4. Life Beyond The Sky (live)
  5. Angel Eyes (live)
  6. See The Light (live)
  7. While My Guitar Gently Weeps (live)
  8. Further On Up The Road (live)
  9. Blue Jean Blues (live)
  10. I Need To Be Loved (live)
  11. White Room (live)
  12. Don't Let Your Chance Go By (live)
  13. All Along The Watchtower (live)
  14. My Little Girl (live)
  15. How Long Can A Man Be Strong (live)


Utgitt 2009 Format 2CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 31 Artist The Jeff Healey Band
Label Edel Records Leverandør Playground
Bestillingsnummer ERE196852