Legend: The Best Of The Early Years (2CD)

Dean Martin

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Everybody Loves Somebody (1949 radio version)
  2. How Do You Speak To An Angel
  3. That Certain Party - Martin, Dean & Jerry Lewis
  4. I Wonder Who's Kissing Her Now
  5. Absence Makes The Heart Grow Fonder
  6. How Do You Like Your Eggs In The Morning - Martin, Dean & Helen O'Connell
  7. Bella Bimba
  8. You Was - Martin, Dean & Peggy Lee
  9. Zing A Zing A Zing Boom
  10. Which Way Did My Heart Go
  11. Again
  12. Wham Bam Thank You Ma'am
  13. As You Are
  14. Hanging Around With You
  15. Bye Bye Blackbird
  16. Who's Sorry Now
  17. Because You're Mine
  18. Glow Worm
  19. Oh Boy Oh Boy Oh Boy
  20. Once In Love With Amy
  21. That Lucky Old Sun
  22. Vieni Su
  23. My Lady Loves To Dance
  24. I Got The Sun In The Morning
  25. Be Honest With Me
Disk 2
  1. That's Amore
  2. Kiss
  3. Moments Like This
  4. If I Knew Then (What I Know Now)
  5. Through A Long And Sleepless Night
  6. You Won't Be Satisfied
  7. There'll Be A Hot Time In The Town Of Berlin
  8. To See You Is To Love You
  9. My Own My Only My All
  10. Takes Two To Tango
  11. Hey Brother Pour The Wine
  12. Till Then
  13. Sunflower
  14. Why Don't You Believe Me
  15. Never Before
  16. Someone Like You
  17. On A Slowboat To China
  18. Some Enchanted Evening
  19. Sailor's Polka
  20. I'm Gonna Paper All My Walls With Your Love Letters
  21. Heart And Soul
  22. I Love The Way You Say Goodnight
  23. Pedler's Serenade
  24. I'll String Along With You
  25. There's Yes Yes In Your Eyes


Utgitt 2005 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 50 Artist Dean Martin
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer MUCB587.2