Legends Of American Music: The Original Outlaw (3CD)

Merle Haggard

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Sing A Sad Song
  2. My Friends Are Gonna Be Strangers
  3. Fugitive, The
  4. Swinging Doors
  5. I Threw Away The Rose
  6. Bottle Let Me Down, The
  7. Branded Man
  8. Today, I Started Loving You Again
  9. Sing Me Back Home
  10. Legend Of Bonnie And Clyde, The
  11. Mama Tried
  12. I Take A Lot Of Pride In What I Am
  13. Workin´ Man Blues
  14. Hungry Eyes
  15. Okie From Muskogee
  16. Someday We´ll Look Back
  17. Daddy Frank (The Guitar Man)
  18. Carolyn
  19. Grandma Harp
  20. It´s Not Love (But It´s Not Bad)
Disk 2
  1. Fightin´ Side Of Me, The
  2. I Wonder If She Ever Think Of Me
  3. Kentucky Gambler
  4. Everybody´s Had The Blues
  5. If We Make It Through December
  6. Old Man From The Mountain
  7. Things Aren´t Funny Anymore
  8. Movin´ On
  9. Always Wanting You
  10. Roots Of My Raising, The
  11. It´s All In The Movies
  12. Cherokee Maiden
  13. If We´re Not Back In Love By Monday
  14. Ramblin´ Fever
  15. I´m Always On A Mountain When I Fall
  16. It´s Been A Great Afternoon
  17. Way I Am, The
  18. I Think I´ll Just Stay Here And Drink
Disk 3
  1. Big City
  2. My Favorite Melody
  3. Yesterday´s Wine - (with George Jones)
  4. Going Where The Lonely Go
  5. You Take Me For Granted
  6. Pancho And Lefty - (with Willie Nelson)
  7. That´s The Way Love Goes
  8. Let´s Chase Each Other Around The Room
  9. Someday When Things Are Good
  10. Twinkle, Twinkle Lucky Star
  11. What Am I Gonna Do With The Rest Of My Life
  12. Are The Good Time Really Over (I Wish A Buck Was Still Silver)
  13. Natural High - (with Janie Fricke)
  14. Out Among The Stars
  15. Place To Fall Apart, A - (with Janie Fricke)
  16. Lonesome Day
  17. Wishing All These Old Things Were New
  18. America First
  19. Some Of Us Fly - (with Toby Keith)
  20. Haggard (Like I´ve Never Been Before)


Utgitt 2007 Format 3CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 58 Artist Merle Haggard
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer TMEL19506.2