Legends Of The 20th Century (CD)

Judy Garland

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


  1. Garland Overture (Trolley song/Over the rainbow/Man that got away)
  2. When You're Smiling (The Whole World Smiles With You)
  3. Zing Went The Strings Of My Heart
  4. Happiness Is A Thing Called Joe
  5. Rock A Bye Your Baby With A Dixie Melody
  6. I Can't Give You Anything But Love
  7. Come Rain Or Come Shine
  8. I Hadn't Anyone Till You
  9. I Feel A Song Comin' On
  10. Maggie May
  11. Medley (You made me love you/For me and my gal/Boy next door/Trolley song)
  12. San Francisco
  13. You'll Never Walk Alone
  14. I Could Go On Singing (Till The Cows Come Home)
  15. Over The Rainbow
  16. It's So Lovely To Be Back In London
  17. Don't Rain On My Parade
  18. Just You Just Me
  19. Man That Got Away
  20. Chicago


Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 20
Artist Judy Garland Label Capitol
Bestillingsnummer 7243 5222282