Leite Etter Lykka (CD)

Hellbillies

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Etter ulykken i juli 2009, da vokalist Aslag Haugen tragisk ramlet ned fra scenekanten og pådro seg brudd i nakkevirvler og håndledd, ble alle konserter og spilleplaner innstilt med umiddelbar virkning - varige mén var kun en hårsbredd unna. Gjennom vinteren 2009/2010 jobbet bandet med det etterlengtede albumet Leite Etter Lykka, og det er gledelig å kunne konstatere at Haugen er friskmeldt og bandet er tilbake i toppform.

Låtene på Leite Etter Lykka avslører imponerende spennvidde; fra det Stones-aktige åpningssporet "Sjuk", via klassisk Hellbillies-pop i tittelsporet og "Stein i skoen", til røffere "Den redde" og den lett Krauss/Plant-inspirerte "Dirkefri". Under innspillingen av den vakre balladen "Du er den" fikk bandet besøk i studio av både gjestevokalist Benedicte Narum og diverse strykere.

Der forgjengeren Spissrotgang tidvis var noe refsende og mollstemt i formen, bærer Leite Etter Lykka mer preg av optimisme, selvironi og livslyst. Det musikalske håndverket er helstøpt og arrangementene virker ekstra gjennomarbeidet, med et dryss av finslepne detaljer. På sitt ellevte studioalbum, og etter 20 år som band, befester countryrockerne fra Hallingdal nok en gang sin posisjon som et av Norges stødigste band.

Sporliste

 1. Sjuk
 2. Den redde
 3. Stein i skoen
 4. Leite etter lykka
 5. Spela eit spel
 6. Du er den
 7. Fordi eg glei
 8. Drivkvite bein
 9. Kommunegrå
 10. Håp i tome glas
 11. Verste strøket i by'n
 12. Dirkefri

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Hellbillies
Label Parlophone Norway Bestillingsnummer 5099964284224

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i