Lessons In Stone (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Hills And Home
  2. Faded Red Ribbon
  3. I Heard My Mother Weeping
  4. I've Lived A Lot In My Time
  5. Lessons In Stone
  6. You Can Mark It Down
  7. When The Golden Leaves Begin To Fall
  8. You Left Me Alone
  9. Lost Cave
  10. Few More Years
  11. Never Get To Hold You In My Arms Anymore
  12. Across The Sea Blues


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Longview
Label Import Bestillingsnummer RBL1780.2