Let It Rock: The Best Of The Georgia Satellites (CD)

The Georgia Satellites

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Don't Pass Me By
  2. Keep Your Hands To Yourself
  3. Battleship Chains
  4. Myth Of Love, The
  5. Can't Stand The Pain
  6. Nights Of Mystery
  7. Let It Rock (live)
  8. Open All Night
  9. Sheila
  10. Mon Cheri
  11. Down And Down
  12. Saddle Up
  13. Hippy Hippy Shake
  14. I Dunno
  15. All Over But The Cryin'
  16. Six Years Gone
  17. Hard Luck Boy
  18. MEDLEY: Almost Saturday Night/Rockin' All Over The World)
  19. Dan Takes Five
  20. Another Chance



Utgitt 1993 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 20
Artist The Georgia Satellites Label Elektra
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0075596133623