Let It Roll - Songs By George Harrison (CD)

George Harrison

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Got My Mind Set On You
  2. Give Me Love (Give Me Peace On Earth)
  3. The Ballad Of Sir Frankie Crisp (Let It Roll)
  4. My Sweet Lord
  5. While My Guitar Gently Weeps (Live - Concert For Bangladesh Soundtrack)
  6. All Things Must Pass
  7. Any Road
  8. This Is Love
  9. All Those Years Ago
  10. Marwa Blues
  11. What Is Life
  12. Rising Sun
  13. When We Was Fab
  14. Something (Live - Concert For Bangladesh Soundtrack)
  15. Blow Away
  16. Cheer Down
  17. Here Comes The Sun (Live - Concert For Bangladesh Soundtrack)
  18. I Don't Want To Do It
  19. Isn't It A Pity


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 19 Artist George Harrison
Label Apple Bestillingsnummer 509999650192