Let Me Be The One (CD)

Dennis Brown

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Let Me Be The One
  2. Catch Me If You Can
  3. I Dig You Baby
  4. Gee Baby
  5. Keep Your Love A Coming
  6. What's New Pussycat
  7. Honor The Lord
  8. Keep It Up Girl
  9. Baby I'm A Want You
  10. Clean Up Your Heart
  11. Never My Love
  12. Give Peace A Chance
  13. Say A Prayer



Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Reggae Antall spor 13
Artist Dennis Brown Label VP Records
Bestillingsnummer VPCD 1601