Let Me In Your Life (CD)

Aretha Franklin

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Let Me In Your Life
  2. Every Natural Thing
  3. Ain't Nothing Like The Real Thing
  4. I'm In Love
  5. Until You Come Back To Me (That's What I'm Gonna Do)
  6. Masquerade Is Over, The
  7. With Pen In Hand
  8. Oh Baby
  9. Eight Days On The Road
  10. If You Don't Think
  11. Song For You, A



Utgitt 1974 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 11
Artist Aretha Franklin Label Rhino
Bestillingsnummer RHI271854.2