Let The Best Man Win - The Fame Recordings Vol. 2 (CD)

George Jackson

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Mini Skirt Minnie
  2. Get It When I Want It
  3. I´m Just A Prisoner
  4. Victim Of A Foolish Heart
  5. Two Wrongs Don´t Make A Right
  6. I Bit Off More Than I Can Chew
  7. Let Me Comfort You
  8. Forbidden Love
  9. Looking For Some Action
  10. Save Me
  11. Let The Best Man Win
  12. Hit & Run
  13. I Lived Through A Losing Battle
  14. Hold That Feeling
  15. My Nerves Fail
  16. Love Came Knocking At Your Door
  17. Pollution
  18. It´s Not Safe To Mess On Me
  19. Soul Lovin´
  20. Your Love Lifted Me
  21. I´m Living Good
  22. Darkest Hour Is Before Dawn
  23. You Got A Lot To Like
  24. Ain´t That Some Good Lovin


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 24 Artist George Jackson
Label Kent/Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDKEND380