Let The Good Times Roll: The Anthology 1938-1953 (2CD)

Louis Jordan

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Barnacle Bill The Sailor
  2. Doug The Jitterbug
  3. At The Swing Cat´s Ball
  4. Honeysuckle Rose
  5. Two Little Squirrels, The (Nuts To You)
  6. Pan Pan
  7. Saxa-Woogie
  8. Boogie Woogie Came To Town
  9. Rusty Dusty Blues (Mama Mama Blues)
  10. I´m Gonna Move To The Outskirts Of Town
  11. What´s The Use Of Getting Sober (When You Gonna Get Drunk Again)
  12. I´m Gonna Leave You On The Outskirts Of Town
  13. Five Guys Named Moe
  14. Ration Blues
  15. Is You Is Or Is You Ain´t (My Baby)
  16. Mop Mop
  17. G.I. Jive
  18. Buzz Me Blues
  19. Caldonia
  20. Salt Pork, West Virginia
  21. Don´t Worry ´Bout That Mule
  22. Stone Cold Dead In The Market
  23. Beware
  24. Choo Choo Ch´Boogie
Disk 2
  1. Ain´t That Just Like a Woman
  2. Ain´t Nobody Here But Us Chickens
  3. Let The Good Times Roll
  4. Texas And Pacific
  5. Jack, You´re Dead!
  6. Open The Door, Richard
  7. Boogie Woogie Blue Plate
  8. Run Joe
  9. Beans and Cornbread
  10. Saturday Night Fish Fry, Parts 1 & 2
  11. Blue Light Boogie, Parts 1 & 2
  12. Chartreuse, (You Dyed Your Hair)
  13. Life Is So Peculiar
  14. Teardrops From My Eyes
  15. Louisville Lodge Meeting
  16. Bone Dry
  17. Fat Sam From Birmingham
  18. Cock-A-Doodle-Doo
  19. Slow Down
  20. Never Trust A Woman
  21. Junco Partner
  22. I Want You To Be My Baby


Utgitt 1999 Format 2CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 46 Artist Louis Jordan
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer MCA11907.2