Let's Do It Again (CD)

Leela James

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Clean Up Woman
  2. Miss You
  3. It's A Man's Man's Man's World
  4. Baby I'm Scared Of You
  5. You Know How To Love Me
  6. I Want To Know What Love Is
  7. Nobody Know's You When You're Down And Out
  8. I Try
  9. I'd Rather Be With You
  10. Simply Beautiful
  11. Let's Do It Again


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger R&B Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Leela James
Label Shanachie Bestillingsnummer SHA5775.2