Let's Get It On (Remastered) (CD)

Marvin Gaye

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Let's Get It On
  2. Please Don't Stay (Once You Go Away)
  3. If I Should Die Tonight
  4. Keep Gettin' It On
  5. Come Get To This
  6. Distant Lover
  7. You Sure Love To Ball
  8. Just To Keep You Satisfied
  9. Let's Get It On - (single edit)
  10. You Sure Love To Ball - (single edit)



Utgitt 1973 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 10
Artist Marvin Gaye Label Motown
Bestillingsnummer 0640212