Let's Make A Record (CD)

Sister Gertrude Morgan

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Let Us Make A Record
  2. Way In The Middle Of The Air
  3. I Got The New World In My View
  4. If You Live Like Jesus Told You
  5. He Wrote The Revelation
  6. Take The Lord Along With You
  7. Gift Of God Is Eternal Life, The
  8. Power
  9. I Was Heard From The Wound In His Side
  10. Take My Hand, Lead Me On
  11. I Am The Living Bread
  12. New Jerusalem
  13. God's Word Will Never Pass Away
  14. Power



Utgitt 2004 Format CD
Antall disker 1 Antall spor 14
Artist Sister Gertrude Morgan Label Import
Bestillingsnummer PRHR6.2