Let's Make Memories One More Time (CD)

Eddy Arnold

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
  1. Take Me in Your Arms and Hold Me
  2. It's Been So Long, Darling
  3. If I Never Get to Heaven
  4. Will You Always
  5. I Don't Want to Set the World On Fire
  6. My Arms Are a House
  7. Hey Good Lookin'
  8. Are You Sincere
  9. Let's Make Memories Tonight
  10. Hold Me
  11. I Love You Because
  12. You're the Only Star in My Blue Heaven
  13. One Grain of Sand
  14. That Do Make It Nice
  15. The Kentuckian Song
  16. This Is the Thanks I Get for Loving You
  17. What a Fool I Was
  18. Just Out of Reach
  19. The Richest Man in the World
  20. I'm Throwing Rice (At the Girl I Love)
  21. Then I Turned and Walked Slowly Away
  22. Just Call Me Lonesome
  23. I'd Trade All My Tomorrows (For Just One Yesterday)
  24. Don't Rob Another Man's Castle
Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Artist Eddy Arnold Label Jasmine Records
Bestillingsnummer JASMCD3690