Let's Steal Away To The Hideaway / Do You Love Somebody (CD)

Luther Ingram

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Let's Steal Away To The Hideaway
  2. That's The Way Love Is
  3. Sweet Inspiration
  4. I'm Gonna Be The Best Thing
  5. I Like The Feeling
  6. All That Shines
  7. What Goes Around Comes Around
  8. It's Too Much
  9. Your Love Is Something Special
  10. I've Got Your Love In My Life
  11. I'll Love You Until The End
  12. Do You Love Somebody
  13. How I Miss My Baby
  14. Get To Me
  15. Sorry
  16. Time Machine
  17. Do You Think There's A Chance
  18. Trying To Find My Love
  19. Ain't Good For Nothing
  20. Funny People
  21. Faces


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Luther Ingram
Label Ace Bestillingsnummer CDKEND328