Levende (Så Lenge Det Varer) (CD)

Jokke & Valentinerne

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Livealbumet få mennesker visste at eksisterte: Jokke & Valentinerne - Levende (Så Lenge Det Varer), fra lillejulaften 1996 på Sentrum Scene i Oslo.

Valentinerne beskriver utgivelsen slik:
"Da dette konsertopptaket dukket opp i 2008, hadde vi i Valentinerne forlengst glemt at det eksisterte. Dette er sannsynligvis den eneste av mer enn 800 konserter med Jokke & Valentinerne som er blitt tatt opp på 24 spor.

Selv om vi var flittige til å finne avskjeds- og gjenforeningsanledninger, var Valentinerne offisielt historie i 1996. At det nettopp er en lillejulaftenkonsert som ble tatt opp; et årvisst høydepunkt for bandet og fansen, gjør dette litt spesielt. Vi måtte klø oss en del i hodet for å finne en innfallsvinkel til hvordan behandle stoffet, hvordan presentere et opptak av en spesiell kveld - en spesiell anledning - for bandet og for publikum. Vi har prøvd å la dem få slippe til rimelig sjenerøst. Jokke-fansen var med og gjorde en konsert med Jokke & Valentinerne til en unik opplevelse og de høres jo fornøyde ut. Joachim høres også fornøyd ut. Han lurer på om "var det et kjærtegn, eller?", en av de mange halvliterne som fant sin vei opp på scenen. Dette var tydeligvis en fulltreffer …

Den innfallsvinkel som det var bred enighet om var - minst mulig "juks", ikke pynte på opptaket, ikke legge noe til, trekke for mye fra eller flytte rundt. Redigere ned var lov. Gi et bilde av en kveld slik den fortonte seg for musikere, lyd og scenepersonell; så fysisk og autentisk som mulig, med lydsjekk og så mye publikums tilstedeværelse som gikk an å få til uten å forringe lyden."

"Et Hundeliv" er fra lydsjekken. Resten av opptaket er fra selve konserten på Sentrum Scene. På "Et hundeliv", "Sola Skinner", "Suksess" og "To fulle menn" spiller Petter Pogo gitar og Håkon Torgersen bass. Ellers spiller trioen der Joachim Nielsen holder seg til vokalen og gitaren og May Irene Aasen nøyer seg med å spille trommer og kore, og Petter Pogo spiller bass og korer. Cover og tegneserie i CD-utgaven av Christopher Nielsen.

Sporliste

 1. Lydsjekk
 2. Et hundeliv
 3. Publikum
 4. Action
 5. Nederlag
 6. Hr. Smith
 7. Sitter på en bombe
 8. Midt i en drøm
 9. Tida er inne
 10. Oldiser
 11. Alt kan repareres
 12. Hvis jeg var deg
 13. Gjeld
 14. Feig
 15. Her kommer vintern
 16. Introduksjon
 17. Sola skinner
 18. Suksess
 19. To fulle menn
 20. Pause
 21. Gutta

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Jokke & Valentinerne
Label Sonet Bestillingsnummer 2725171