Liberation Transmission (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Everyday Combat
  2. A Town Called Hypocrisy
  3. The New Transmission
  4. Rooftops (A Liberation Broadcast)
  5. Can´t Stop, Gotta Date With Hate
  6. Can´t Catch Tomorrow (Good Shoes Won´t Save You This Time)
  7. Everybody´s Screaming!!!
  8. Broken Hearts, Torn Up Letters And The Story Of A Lonely Girl
  9. 4:AM Forever
  10. For All These Times Kid, For All These Times
  11. Heaven For The Weather, Hell For The Company
  12. Always All Ways (Apologies, Glances And Messed Up Chances)



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Lostprophets
Label Visible Noise Leverandør Import
Bestillingsnummer SNY96531.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende