Lick My Decals Off, Baby (Remastered) (CD)

Captain Beefheart

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Lick My Decals Off, Baby
  2. Doctor Dark
  3. I Love You, You Big Dummy
  4. Peon
  5. Bellerin' Plain
  6. Woe-Is-Uh-Me-Bop
  7. Japan In A Dishpan
  8. I Wanna Find A Woman That'll Hold My Big Toe Till I Have To Go
  9. Petrified Forest
  10. One Red Rose That I Mean
  11. The Buggy Boogie Woogie
  12. The Smithsonian Institute Blues (Or The Big Dig)
  13. Space-Age Couple
  14. The Clouds Are Full Of Wine (Not Whiskey Or Rye)
  15. Flash Gordon's Ape


Utgitt 1970 Reutgitt 2015
Format CD Sjanger Rock
Antall disker 1 Antall spor 15
Artist Captain Beefheart Label Rhino/Warner Bros.
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0081227951245