Lieb Plays Wilder (CD)

Dave Liebman

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. Where Is The One
  2. Winter Of My Discontent
  3. Trouble Is A Man
  4. If Love's Like A Lark
  5. Wrong Blues
  6. Lady Sings The Blues
  7. Moon And Sand
  8. Just As Though You Were Here
  9. While We're Young
  10. Long Night


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Dave Liebman
Label Daybreak/Challenge Bestillingsnummer DBCHR75214