Liebe Ist Für Alle Da - Deluxe Edition (2CD)

RAMMSTEIN

299,00 29900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Disse vittige og svært politisk ukorrekte tyske metal-mannfolka fortsetter å sjokkere og provosere på sitt sjette album.

Fire år etter Rosenrot er det dags for mer industrirock fra Berlin, her med en tittel som kan oversettes til "Kjærlighet er der for alle" - Liebe Ist Für Alle Da. Og la oss si det først som sist: Dette er nok deres beste siden Mutter fra 2001. Vi får tunge låter, fengende låter, kontante og drivende låter - for ikke å glemme morsomme låter. Vokalist Till Lindemann lirer av seg mang en liten spøk som man ikke trenger å være noen racer i tysk for å oppfatte. Dessuten synger han for første gang på engelsk.

Første single, "Pussy", har fått mye omtale pga. en høyst kontroversiell, pornografisk video regissert av Jonas Åkerlund. Tvilsomme saker, kanskje, men glem nå ikke hvem avsender er. Lindemann liker å spille roller, som Eminem eller for den saks skyld Randy Newman. I "Pussy" er han en sexturist som "can't get laid in Germany". Ergo skulle det bare mangle at teksten er grisete. At han stikker sin "Bratwurst" i kvinnens "Sauerkraut" kan ikke oppfattes som annet enn humoristisk. Fyren er smart, fyren er frekk og han vil ha reaksjoner.

"Pussy" er dog ikke alene som å være et høydepunkt her. La oss også trekke fram to andre sanger fra albumets siste halvdel: marerittet "Wiener Blut" og tittelkuttet "Liebe Ist Für Alle Da", spor som løfter dette albumet til samme nivå som essensielle Mutter.

Denne utgaven inneholder fem bonusspor.
Sporliste
Disk 1
 1. Rammlied
 2. Ich Tu Dir Weh
 3. Waidmanns
 4. Haifisch
 5. B******
 6. Frühling In Paris
 7. Wiener Blut
 8. Pussy
 9. Liebe Ist Für Alle Da
 10. Mehr
 11. Roter Sand
Disk 2
 1. Führe Mich
 2. Donaukinder
 3. Halt
 4. Roter Sand (Orchestral Version)
 5. Leise
Produktfakta
Utgitt 2009 Format 2CD
Sjanger Metal Antall disker 2
Antall spor 16 Artist RAMMSTEIN
Label Universal Deutschland Bestillingsnummer 060252719514

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i