Life, Love & Faith (CD)

Allen Toussaint

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Victims Of The Darkness
  2. Am I Expecting Too Much?
  3. My Baby Is The Real Thing
  4. Goin´ Down
  5. She Once Belonged To Me
  6. Out Of The City (Into Country Life)
  7. Soul Sister
  8. Fingers And Toes
  9. I´ve Got To Convince Myself
  10. On Your Way Down
  11. Gone Too Far
  12. Electricity



Utgitt 1972 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Allen Toussaint
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer WATR176.2