Life, Love & Music - 5 Essential Albums 1966-1969 (2CD)

John Hartford

399,00 39900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Inneholder albumene John Hartford Looks at Life (1966), Earthwords & Music (1967), The Love Album (1967), Housing Project (1968) og John Hartford (1969).


Disk 1
  1. I Reckon
  2. Today
  3. A Man Smoking A Cigar
  4. Untangle Your Mind
  5. Like Unto A Mockingbird
  6. I Shoulda Wore My Birthday Suit
  7. The Tall Tall Grass
  8. Front Porch
  9. Eve Of My Multiplication
  10. When The Sky Began To Fall
  11. Corn Cob Blues
  12. Minus The Woman
  13. Jack´s In The Sack
  14. (Good Old Electric) Washing Machine (Circa 1943)
  15. Love Song In 2/4 Time
  16. Daytime Of Life
  17. Whose That
  18. There Are No Fools In Heaven (Anyman´s Inferno)
  19. Earthwords
  20. Gentle On My Mind
  21. Naked In Spite Of Myself
  22. How Come You´re Being So Good To Me
  23. No End Of Love
  24. Left Handed Woman
  25. Baking Soda
  26. Why Do You Do Me Like You Do?
  27. The Six O´clock Train And A Girl With Green Eyes
  28. Springtime All Over Again
  29. Landscape Grown Cold
  30. The Eve Of Parting
  31. I Would Not Be Here
Disk 2
  1. Natural To Be Gone
  2. Empty Afternoon Of Summer Longing
  3. A Simple Thing As Love
  4. Windows
  5. Prayer
  6. Love Is Sweeter
  7. Housing Project
  8. I´m Still Here
  9. Crystallia Daydream
  10. The Girl With The Long Brown Hair
  11. I Didn´t Know The World Would Last This Long
  12. The Sailboat Song
  13. The Category Stomp
  14. Go Fall Asleep Now
  15. My Face
  16. Big Blue Balloon
  17. In Like Of
  18. Shiny Rails Of Steel
  19. Dusty Miller Hornpipe And Fugue In A Major For Strings, Brass And 5-String Banjo
  20. I´ve Heard That Tearstained Monologue You Do There By The Door Before You Go
  21. The Collector
  22. A Short Sentimental Interlude
  23. Mr. Jackson´s Got Nothing To Do
  24. Open Road Ode
  25. Little Piece In D
  26. The Poor Old Prurient Interest Blues
  27. The Wart
  28. Railroad Street
  29. Another Short (But Not So Sentimental) Interlude
  30. Orphan Of World War Two
  31. The Little Old Lonesome Little Circle Song
  32. I Didn´t Know The World Would Last This Long


Utgitt 2014 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 63 Artist John Hartford
Label Raven Leverandør Import
Bestillingsnummer RVEN377.2